Palvelemme koko vuoden

Ahkeroimme koko vuoden, jotta veneilykaudestasi tulisi mahdollisimman vaivaton ja nautittava. Keväällä teemme asennuksia tulevalle kaudelle, huolehdimme veneen kunnosta ja sen vesillelaskusta. Kesällä teemme korjauksia, jos jotain menee rikki. Jos korjaus ei ole mahdollinen omassa työpajassamme, ajamme asiakkaan luokse huoltoautolla tai -veneellä. Syksyllä teemme välttämättömän syyshuollon, nostamme veneen ylös, pesemme sen ja siirrämme sen lämpimään halliin. Talvella huollamme, korjaamme ja asennamme tulevaa kautta varten.

Auktorisoitu moottorihuolto ja -korjaukset

Olemme saaneet koulutuksen Yamahan moottoreiden huoltamiseen ja korjaamiseen. Emme huolla ja korjaa vain veneilyyn tarkoitettuja moottoreita vaan kaikkia Yamahan moottoreita.

Ylös nosto, säilytys ja vesillelasku

Veneen säilytyspaikasta riippuen tarvitaan eri toimenpiteitä, jotta vene, moottori, takila ja varusteet eivät kärsisi säilytyksen aikana. Asioita…

Korjaukset, asennukset ja kunnostukset

Onko teillä vene kunnossa kesäksi?

Miten on tekninen varustus veneessä? Milloin olette viimeksi tarkistaneet läpiviennit ja letkut vesilinjan alapuolella? Toimiiko pilssipumput? Tarvitseeko veneen sydän tarkistuksen? Onko navigointivarustus päivitetty?

Olemme erikoistuneet veneen teknisten laitteiden, kuten moottorin, vesi- ja sähköjärjestelmien, korjauksiin, huoltoihin ja parannuksiin. Käymme läpi kaikki laitteet ja sen pohjalta teemme tarjouksen korjaustarpeesta. Meiltä onnistuu myös pohjamaalaukset, sisustustyöt, moottorin vaihto, moottorin kunnostuksen ja varustukseen asennukset. Jos huollat ja tarkistat veneen varustukset vältyt yllättäviltä kustannuksilta ja parannat turvallisuutta merellä. Meillä on lämmin halli, johon mahtuu jopa 25 metriset veneet. Hoidamme myös kuljetukset mikäli on tarvetta. Älä epäröi, soita tai lähetä s-postia niin hoidetaan vene huippukuntoon